Kempy, tábořiště a hospody Pádlo.cz fórum / Kempy, tábořiště a hospody /

Krčma U Žraloka - Vlkovec, Chocerady

Autor Peturka
Návštěvník
#1 | Zasláno: 8 Srp 2012 22:56
Ahoj všem, můžu mooooc doporučit Krčmu U Žraloka, kousek pod Marijánou a kousek nad Ostende. stavili jsme se po 2 letech a příjemně nás překvapila změna obsluhy a kuchaře. úžasně jsme se najedli, napili, chvilku pobyli a hezky si pokecali s příjemnou obsluhou. jo a na wc se člověk nemusí štítit kliky :-)
Prostě super.
Nedejte na bludné řeči, že je zavřeno a nevaří, jsem ráda, že jsme tomu nenaletěli.
a pozdravujte tam Lukáše ;-)
Autor Návštěvník
#2 | Zasláno: 10 Srp 2012 21:03
Peturka
Musíme souhlasit.ma to někdo jiny a je to rozdíl.mají to mladý lidi a je tam pohoda.ahoj
Autor Návštěvník
#3 | Zasláno: 12 Srp 2012 15:41
..............take souhlasim, prima jidlo i pivko, prima lidi, Lukase jsem nevidel, ale nechal ho pozdravovat od slicne vycepni (-: .......je to o necem jinem, nez vloni, konkurence v okoli zrejme bledne zavisti (a ma proc), pristi rok zakotvime radi vsichni znovu!!!

cígo
Autor ladislav.nerad@ seznam.cz
Návštěvník
#4 | Zasláno: 27 Led 2013 12:31
Všem kdo napsali kladnou recenzi doporučuji návštěvu u
cvokaře pač nejste normální
Autor Jarka
Návštěvník
#5 | Zasláno: 6 Dub 2013 19:13
Je mi líto, ale nemohu chválit !!! 23.3.2013 my čtyři turistky procházíme obcí Vlkovec a hle, před námi Krčma U žraloka. Je 14.35 hod. Objednáváme si oběd. Já si objednávám dle jidelního lístku : 17dkg ( předpokládám v syrovém stavu ) smaž. kuřecí řízek, vařený brambor za 99 Kč. Když se konečně dočkám, přijde zklamání ve tvaru malého řízku. Odnáším oběd mládému panu kuchaři a chci aby řízek převážil. Usmažený řízek měl 14,5 dkg. Mladý pan kuchař mě tvrdil, že v syrovém stavu měl 18 dkg, což je nesmysl !!! V syrovém stavu : 17 dkg - hotový výrobek :20 dkg. Jestli to pan kuchař - vyučený nezná, nemá tam co dělat. Jsem z oboru, vařila jsem na ministerstvech i v restauraci. Prosím majitele, aby na to dohlédli. S pozdravem a držím palce v podnikání. Jarka Kalousková

Kempy, tábořiště a hospody Pádlo.cz fórum / Kempy, tábořiště a hospody / Krčma U Žraloka - Vlkovec, Chocerady Top
Vaše reakce Click this icon to move up to the quoted message
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.

Zadejte číslicí číslo devět: