Vodácké půjčovny a další firmy Pádlo.cz fórum / Vodácké půjčovny a další firmy /

Půjčovna Hamíci (Kadaň)

Autor Šroubek
Návštěvník
#1 | Zasláno: 29 Čvn 2012 00:42
AHOJ,
máte někdo zkušenosti s půjčovnou Hamíci? (http://www.kanoe.kvalitne.cz/index.html)
co jsem tak zatím koukal při větší zakázce (7lodí na 4 dny) my vyhází zatím nejlevněji (200,-/loď/den a doprava zdarma).
Chceme jet z Kynšperka a zakončit někde mezi Vojkovice a Kláštercem (podle toho jak to pojede a jak se mám bude chtít ;-))
Autor Medvěd
Návštěvník
#2 | Zasláno: 30 Čvc 2012 14:57
Šroubek
Od Hamíků jsme letos měli lodě už poněkolikáté a můžu je doporučit. Cenově nám také vyšli nejlépe, i přesto že jsme měli méně lodí a platili jsme dopravu. Jednání je naprosto bez problémů, lodě a vybavení dovezou včas a v pořádku, prostě půjčovna v pohodě :-)
Autor Šroubek
Návštěvník
#3 | Zasláno: 6 Srp 2012 15:47
Děkuji za odpověď - i když přišla až po návratu z Ohře ;-)
Lodě jsme nakonec půjčili od Leštiny kde jsem byli též naprosto spokojeni (až na absenci koníkovacích lan a molitanových hub v lodích) a cena vyšla stejně jak jsem psal u původní otázky (200,-/loď/den a doprava zdarma).

Vodácké půjčovny a další firmy Pádlo.cz fórum / Vodácké půjčovny a další firmy / Půjčovna Hamíci (Kadaň) Top
Vaše reakce Click this icon to move up to the quoted message
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.

Zadejte číslicí číslo devět: