Kempy, tábořiště a hospody Pádlo.cz fórum / Kempy, tábořiště a hospody /

hospůdka U lávky v Radošově -ta u dřevěného mostu

Autor F.Pospíšil
Návštěvník
#1 | Zasláno: 18 Čvc 2012 23:50
Nedá mi to ale napsat to musím
při mé čtvrté Ohři to byla moje první návštěva,není mi jasný proč jsme tady nezastavili i dřív.

Nabídka :poctivá polívka,hotovka ok,Tatarský biftek bezkonkurenční,palačinka
Pivo:Vyborná plznička,Gambáč nevím nepiju,ženský pily ten pomerančovej pokus myslím že Fénix-prý OK
Obsluha:Vstřícná.Holky při plný hospodě lítali jak fretky a navíc se na ne dá i koukat
Ceny:Standartní,řekl bych jedny z nejnižších na řece.Tohle opravdu nejsou Svatošky
potomci jeli s námi a tak:Dětský hřište a pískoviště k nezaplacení

něco navíc:jelikož přšelo tak nás nechali přespat na podiu pod pergolou,prý nejsme první ani poslední.ráno byla domluvená i snídaně,česnečka,káva atd
Auto nám nechali do druhého dne na dvoře hospody.A majitel nabídl i uschovu věcí v garáži.
Jedna velká 1.,F.Pospíšil Kadaň
Autor Gallard
Člen
#2 | Zasláno: 30 Čvc 2012 00:09
Hospůdka U lávky - jednoznačně nejpříjemnější podnik, který jsme na Ohři navštívili. Hlavní předností je velmi milá a pozorná obsluha. Jídlo i pivo dobré. Doporučuji.
Autor Koudelka
Návštěvník
#3 | Zasláno: 10 Srp 2012 19:55
F.Pospíšile koukám, že lidská blbost nezná mezí. Ať žije reklama.

Kempy, tábořiště a hospody Pádlo.cz fórum / Kempy, tábořiště a hospody / hospůdka U lávky v Radošově -ta u dřevěného mostu Top
Vaše reakce Click this icon to move up to the quoted message
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.

Zadejte číslicí číslo devět: